Deltakere 2017

Anne Gunn Halvorsen er forfatter, journalist, kommentator og anmelder innen popkultur. Hun er opprinnelig fra Vikedal og kjent på Haugalandet som spaltist i Haugesunds avis.

Lørdag 21. oktober kommer Anne Gunn til Tysværtunet kulturhus sammen med Vendela Kirsebom. Sammen har de gitt ut boka» Vendela – Alt jeg ikke har fortalt». Dette er en klok, underholdene og morsom bok om Vendela Kirseboms fascinerende liv.

Tidligere i år slapp Anne Gunn Halvorsen boka «Livet og korleis leve det» på Samlaget. Boka er omtalt som en selvhjelpsbok som faktisk hjelper. 

Arne Vestbø er forfatteren av boka «Øverst på nazistenes liste» som hele Rogaland skal lese i 2017. Vestbø jobber til daglig i Norsk kulturråd. Han kommer til bLEST lørdag 21.oktober med sitt engasjerende foredrag om Moritz Rabinowitz.

Anette Trettebergstuen er Stortingsrepresentant for Hedmark, nybakt mor og forfatter av «Homo - For deg som er, lurer på om du er eller har lyst til å bli homo. Eller for deg som bare lurer på hvordan disse homogreiene funkerBoka har hun skrevet sammen med Bård Nylund.

Anette som er Aps familiepolitiske talskvinne ble hyllet for åpenheten etter at hun i desember i fjor fortalte om hvordan hun som enslig lesbisk kvinner hadde blitt gravid med sin homofile venn Christian Berg.

Tirsdag 24.oktober samtaler hun med Bjørn André Widvey i biblioteket i Aksdal. Bjørn André Widvey er ansatt i Skeivt Arkiv i Bergen og er tidligere TV Haugaland-profil.

Bjørn André Widvey er utdannet skuespiller og tidligere TV Haugaland-profil. Tidligere i år flyttet han til Bergen der han nå er ansatt i Skeivt Arkiv ved Universitetet. Han jobber med å dokumentere den skeive historien i Norge.

Tirsdag 24.oktober samtaler han med Anette Trettebergstuen i biblioteket i Aksdal.

Bjørn Olav Jahr er forfatter, journalist og forlagsredaktør. Han vant SKUP-prisen, norsk presses pris for fremragende undersøkende journalistikk, i 2003 for opprullingen av Finance Credit-saken. Høsten 2015 ga han ut den kritikerroste boka «Hvem drepte Birgitte Tengs?» Etter boka kom ut gjenopptok Kripos’ Cold Case-avdeling etterforskningen av den over 20 år gamle uløste drapssaken. Det lages nå dokumentarfilm om saken.

Bjørn Olav Jahr kommer til Tysværtunet kulturhus fredag 20.oktober der han vil samtale med Fredrik Wandrup – litteraturanmelder og kommentator i Dagbladet.

Bobbie Peers er filmregissør, manusforfatter og illustratør. I 2006 vant han Norges første og foreløpig eneste Gullpalme i Cannes. Peers debuterte som forfatter med "Luridiumstyven" i 2015. Boka ble en stor suksess; fikk strålende anmeldelser, vant Arks barnebokpris og er foreløpig solgt til rundt 40 land. For denne boka ble forfatteren tildelt Bokslukerprisen 2016/17. Oppfølgeren "Kryptalportalen" kom i 2016.

Bobbie Peers skal delta på barnebokbad når han kommer til Tysvær der elever fra Nedstrand barne- og ungdomsskole skal bokbade forfatteren. Fredag 20.oktober foregår bokbadet i Nedstrand, lørdag 21.oktober i Tysværtunet kulturhus.

Bobbie Peers sin hjemmeside: http://bobbiepeers.com/

Else Skranefjell bor i Stavanger og er forfatteren bak den historiske trilogien «Når tausheten taler» Dette er beretningen om Torkel og Marie og hvordan samfunnsutviklingen og egne valg påvirket oppveksten - både for dem selv og deres barn. Skranefjell er utdannet revisor fra Universitetet i Stavanger og arbeidet siste del av sin yrkeskarriere som Risk Management Manager.

Fedon Lindberg er lege og spesialist i indremedisin. Han har vist stor formidlingsevne gjennom 16 bøker om kosthold og helse og vært aktiv i den norske kostholdsdebatten. «Naturlig slank med tarm i balanse» er hans siste bok der Fedon Lindberg gir et innsiktsfullt perspektiv på sammenhengen mellom vektøkning og den underliggende ubalansen av bakterier i tarmen. Tre bøker har blitt oversatt til 14 språk og blitt utgitt i 20 land.

Fedon kommer til bLEST og Tysværtunet kulturhus mandag 23.oktober
Samarbeid LHL Tysvær og Bokn.

Fredrik Wandrup har vært journalist i Dagbladet siden midt på 1970-tallet. Han har vært alt fra utenriksreporter til petitskribent, fra featurejournalist til anmelder av bøker, tegneserier, film og musikk. Wandrup har selv skrevet flere bøker, blant andre om Jens Bjørneboe, Olaf Bull og James Bond. Thrilleren "Svart poker" (2006) var hans skjønnlitterære debut. Sammen med Tom Stalsberg har han laget "Krimquiz. 1666 spørsmål om helter, skurker, film og musikk" (2014).

Fredrik Wandrup kommer til bLEST fredag 20. og lørdag 21. oktober der han vil bokbade og samtale med en rekke bLESTforfatterne.

Frode Skogøy er mannen bak den kjære og prisvinnende bloggen «Jeg Gikk Bare i Boden en Tur». Hver gang Frode poster et innlegg på bloggen sin får han kun positive tilbakemeldinger og mange deler gjerne hans humoristiske betraktninger om livet som småbarnsfar med alle dets gleder og utfordringer. Frode er opprinnelig fra Tysvær, men bor nå med kone og fire barn på Kolnes.

Frode kommer til Tysværtunet kulturhus lørdag 21.oktober der han vil dele noen flere historien med publikum.

Her kan du følge med på bloggen til Frode: http://jeggikkbareibodenentur.blogg.no/

 

Gaute Sortland er forfatteren fra Haugesund som også er musiker og allsidig kulturperson. Han har gitt ut flere bøker. Samtidig som han kommer til bLEST gir han ut prosasamlingen "Korte meisterverk" -om livstrøtte norsklektorer, oppussing, tvil, tro. Det er bare til å glede seg til et nytt mesterverk fra Gaute Sortland. 

 

Lørdag 21. oktober kl. 20.00 inviteres det til konsert og bokprat, ispedd godt humør. Gaute Sortland har med seg Bergen Mandolin Band og Lady Hardanger.
og Pedro Carmona-Alvarez.

 

Hans Jørgen Sandnes er en norsk illustratør og animatør. Han har blant annet regissert de ni klassiske tegnefilmene til Alf Prøysens barnesanger, kjent fra NRK Super. Han har også illustrert mer enn 30 barnebøker, Sammen med Jørn Lier Horst har han laget bøkene om «Detektivbyrå nr. 2», som raskt har utviklet seg til å bli landets bestselgende barnebokserie med over 500.000 i opplag.. Hans nyeste prosjekt er bildeboka «Det Aller Beste» i samarbeid med forfatter Maja Lunde.

Hans Jørgen Sandnes skal besøke barneskoler i Tysvær 19.-20. oktober. Lørdag 21.oktober blir det tegneshow for barn i biblioteket i Aksdal sammen med Maja Lunde. Ikke nok med det – han holder også tegnefilmkurs i Tysværtunet samme dag. Påmelding!

Hans Jørgen Sandnes sin hjemmeside – link - https://hjsandnes.wordpress.com/

Hans Olav Lahlum er historiker og forfatter med usedvanlig mange jern i ilden. . Han er kjent som sjakkekspert og innehaver av verdensrekorden i direkte maraton TV-intervju. I tillegg til å stille som Stortingskandidat for SV i Oppland har hatt nylig gitt ut boka «De fems tegn» som er en helt ny type krimroman fra Lahlums side. Dette er en mørk psykologisk spenningsroman, hvor temaer som synd, straff, hevn og tilgivelse står sentralt. Boka er også en historisk roman tilegnet de mange menneskene som helt opp i vår tid har fått sine liv preget av hendelser fra 2. verdenskrig.

Lahlum treffer du i Tysværtunet kulthus fredag 20. og lørdag 21.oktober. Fredag samtaler han med Fredrik Wandrup, litteraturanmelder og kommentator i Dagbladet, om kriminalromanene sine. Lørdag 21. oktober holder han foredraget « USA med Trump. Hva skjedde og hva skjer nå?»

Hans Wilhelm Steinfeld er journalist, historiker, forfatter, programleder og foredragsholder. Spesialfeltet hans er Russland hvor han har vært utenrikskorrespondent for NRK i en årrekke. Som journalist er Hans-Wilhelm Steinfeld blitt spesielt lagt merke til og anerkjent som en journalist av internasjonal kaliber for å ha fått de viktige politiske aktørene i tale.

Lørdag 21. oktober inntar Steinfeld Storsalen i Tysværtunet kulturhus med foredraget «Russland – 100 år siden den russiske revolusjon». Steinfeld forklarer hvordan og hvorfor den russiske revolusjonen mislyktes i den grad at Sovjetunionen ble nedlagt for 25 år siden. Dette blir garantert en opplevelsesrik økt med kunnskapsrike og energiske Steinfeld.

  Hartvig Waage er leder av Tysvær historielag, kjent for lokalbefolkningen i Tysvær som engasjert lokalhistoriker, skoleleder, politiker og friluftsmenneske. Han har en sentral rolle som redaktør for Historielagets årbøker «Vingespenn». Tredje Vingespenn lanseres i Aksdal Bok & Papir lørdag 21. oktober. Hartvig Waage har flere roller under bLEST – som intervjuer og programleder.

Helga Flatland regnes som en av våre mest sentrale samtidsforfattere. Hennes nyeste bok, «En moderne familie» fikk terningkast 6 i Dagblad der Flatland skriver om dynamikken innad i familien ved en skilsmisse. Romanen befester Flatlands stilling som en av våre aller fremste yngre forfattere. I «En morderne familie» skal bestemmer Torill og Sverre seg for å skilles etter 40 års ekteskap.. De er sytti år, nylig pensjonert - og føler seg ferdige med familieprosjektet. Det gjør ikke deres tre voksne barn: Liv, Ellen og Håkon.
For dem er familien fremdeles et viktig omdreiningspunkt, og opphavet til deres egne verdier, valg og ambisjoner.

Til nå har forfatteren fra Flatdal i Telemark vært mest kjent for sin romantrilogi om en Telemarksbygd som mister tre unge gutter i krigen i Afghanistan.

Helga Flatland møter du i Tysværtunet kulturhus lørdag 21.oktober i samtale med Fredrik Wandrup - litteraturanmelder og kommentator i Dagbladet.

Heidi Hjorteland er journalist og forfatter bosatt i Sand. «Lyset i snøen» er hennes siste novellesamling der den røde tråden er jakten på kjærligheten. Heidi Hjorteland er særlig opptatt av de som lever litt på utsiden av det etablerte samfunnet. Hjorteland skildrer hvordan mennesker innretter seg etter skjebnen sin. Personene er ofte plasserte i et bygdeunivers - ett miljø forfatteren kjenner godt fra egen oppvekst.

Lørdag 21.oktober kommer forfatteren til Tysværtunet kulturhus.

 

Jamii UB er en ungdomsbedrift fra Akademiet Sandnes som har laget en barnebok om innvandring og ensomhet. Bedriften består av frem elever driver med sosialt entreprenørskap. Jamii betyr felleskap på swahili. Bedriften har vunnet Lyses Innovasjonspris i kretsmesterskapet for ungdomsbedrifter i Rogaland.

Bokens handler om en løve fra Tanzania som heter Marafiki. Han flyttter til Norge, men kan ikke språket. Gjennom tekst og tegninger vises hvordan Marafiki blir venner med de andre dyrene uten bruk av tale. Tema er hverdagsintegrering – årets ord i 2016.

Jamii ub synes det er viktig å få frem flyktningekrisen og enkle grep barn kan gjøre for å inkludere de nye i klassen. Lørdag 21. oktober har Jamii en egen stand i Tysværtunet. De vil selge boka og fortelle om arbeidet sitt.

Johan Kaggestad (Besøket utsatt til våren)
Johan er ekspertkommentator på TV 2 og en av Norges mest kjente idrettstrenere. Som landslagstrener i friidrett ble det 13 medaljer i OL, VM og EM. Han var også personlig trener for stjerner som Grete Waitz og Ingrid Kristiansen. Han er en pionér innen å bruke fysisk trening som en del av behandlingen av psykiatriske pasienter. Kaggestad har selv vært aktiv idrettsutøver. I dag er hans beste form for mosjon å gå GÅ! Verdens beste mosjon er også navnet på hans siste bok.

Møt forfatteren, gå tur sammen med ham og hør ham dele av sin kunnskap fredag 20.oktober i Tysvær.

Jostein Sæthre – brygger og ølbokforfatter som kommer til bLEST og Nedstrand lørdag 21. oktober med sin nye bok «Loggbok for bryggere».

Jostein Sæthre er bryggmester, eier og gründer for Skumbag. Til daglig jobber han som brygger ved Grünerløkka brygghus. Han har tidligere skrevet boka Brygg mer øl. Ølbrygging for viderekomne (2016) i samarbeid med Ingrid E. Skistad på Kagge Forlag

Jørgen Jæger
Bergensforfatteren Jørgen Jæger er kjent for mange gjennom sine spennende bøker om Ole Vik og staben hans i Fjellberghavn. I september kom ny bok fra denne kritikerroste forfatteren. GUDEN er allerede blitt en ny bestselger slik de tidligere utgivelsene til Jæger også har vært. 

Forfatteren kommer til bLEST mandag 23, oktober der han blir intervjuet av André Håland, som – foruten selv å være bergenser – er stor fan av Jæger. Arrangementet foregår på Rygjatun i Hervik i samarbeid med Hervik ungdomslag.

Jørgen Jæger sin hjemmeside: http://www.krimjager.com

 

Kjell Ola Dahl er en svært prisbelønt forfatter som skriver både skjønnlitteratur. Sakprosa og filmmanus. Tidligere i år ga han ut «Scandinavian Star katastrofen og skandalene» der han tar utgangspunkt i etterforskningen fra 2015 og ser nærmere på selve hendelsesforløpet. Siden 2010 har forfatteren fulgt Scandinavian Star-saken og skrev også bok om tema i 2012.

Kjell Ola Dahl er også kjent for sine mange kriminalromaner om drapsetterforsker Gunnarstranda som jobber ved Volds-og sedelighetsseksjonen i Oslo Politidistrikt.

Fredag 20.oktober kommer Kjell Ola Dahl til Tysværtunet kulturhus der han vil samtale med Fredrik Wandrup – litteraturanmelder og kommentator i Dagbladet.

Kjell Ola Dahl sin hjemmeside: http://kjelloladahl.no/

Kristin Flood: italiensk/norsk forfatter med flere utgivelser bak seg. Til Tysvær kommer hun med boka «Rom for stillhet» som handler om hvordan vi kan rydde plass for et stille rom i en hektisk hverdag og sier «regelmessig stillhet er positivt for hjernen».

Tirsdag 24.oktober kan du møte forfatteren i vakre og rolige omgivelser på FjørSilkeBris kulturkafé på Førland.

  Lars «Atlars» Tønnesen & Anders Meland er kjent for de aller fleste barn og ungdom i Tysvær og omegn gjennom sjonglørgruppa fLAKS som i en årrekke har turnert skolene gjennom Den kulturelle skolesekken. De allsidige utøverne driver med alt fra sjonglering til beatboxing og rapping. Fredag 20.oktober har de en lang dag i Tysvær der de skal besøk VEPRO, delta på åpningen av bLEST i Tysværtunet kulturhus klokken 18 og ha workshop for ungdommer på Avanti fritidsklubb.

Lars Petter Sveen fikk sitt gjennombrudd som forfatter med boka «Guds barn» i 2014 der han får leseren til å se en forslitt bibelhistorie med nye øyne. Siden debuten i 2008 har Sveen mottatt en rekke priser og utmerkelser. Lars Petter Sveen regnes som en av Norges fremste unge forfattere.

"Fem stjerner" er Sveens siste roman - en «vondvakker» historie om fem unge somaliere på flukt til et bedre liv i Europa. "Mesterlig om flyktningkrisa" skrev Dagbladet, og ga boka terningkast 6. "Ikke bare en uhyrlig aktuell bok - den er også mesterlig som en thriller".

Lars Petter Sveen møter du i Tysværtunet kulturhus lørdag 21.oktober i samtale med Fredrik Wandrup

Lise-Marte Vikse Kallåk er lyriker fra Haugesund som har ny diktsamling på gang. Månen landa i natt var hennes første diktsamling som utkom i 2015. Lise-Marte arbeider også som friljansjournalist og har jobbet som kunstpedagog, formidler og kunstner.

Lørdag 21.oktober kan du høre noen av Lise-Martes nyeste dikt i Tysværtunet kulturhus.

AVLYST!
Liv Gulbrandsen
er historieformidler av rang. Få andre gjenforteller litterære verk slik hun gjør. Lørdag 21. oktober kommer denne allsidige litteraturformidleren til Tysværtunet kulturhus der publikum kan glede seg til å høre henne fremføre to ulike og veldig forskjellige verk. Lørdag formiddag gjenforteller hun Alfred Hauges første bind om Cleng Peerson – på kveldstid serverer hun en hylende morsom gjenfortelling av «Fifty Shades of Grey».

Liv Gulbranden er daglig leder i Leser søker bok og ga nylig ut sin første ungdomsroman «Papirfly».

 

Maja Lunde opplever for tiden stor internasjonal suksess med sin debutroman «Bienes historie». Boken er solgt til 30 land og skal til høsten gis ut i USA og England samtidig som oppfølgeren «Blå» lanseres i Norge. «Blå» er del to av en planlagt romankvartett som kretser rundt natur, klima og mennesker. Maja Lunde har også skrevet flere barnebøker – nyeste utgivelse er bildeboka «Det Aller Beste» som hun har laget sammen med illustratør Hans Jørgen Sandnes.

Fredag kveld den 20. oktober vil Maja Lunde intervjues av Fredrik Wandrup i Tysværtunet kulturhus- på dagtid besøker hun barneskoler i Tysvær. Lørdag 21. oktober har hun tegneshow sammen med Hans Jørgen Sandnes i biblioteket i Aksdal.

Maja Lundes hjemmeside – link - http://www.majalunde.com/

 

Marie Smith-Solbakken og Tord F. Paulsen: Råolje – Minner og virkninger etter Alexander Kielland ulykken. Førrebygda ble særlig hardt rammet da plattdormen kantret 27.mars 1980. Mer enn 250 personer som ble berørt av ulykken er intervjuet. Samtale ved forfatterne av boka og sang ved Hanne Vasshus. Maria Aano Reme leser sitt essay fra boka. Hartvig Waage leder kvelden.


Arrangement i Førre kirke søndag 22. oktober kl. 18.00

Monica Csango har jobbet som journalist og redaktør i 20 år. I 2005 fikk hun Amandaprisen for beste dokumentar for filmen Evig din. Hun er en aktiv samfunnsdebattant og foredragsholder, og hun har skrevet en rekke kronikker om menneskerettigheter, demokrati og hvordan det er å være jøde i Norge i dag. Fortielser. Min jødiske familiehistorie er hennes første bok. I denne historien ser vi hvordan en families tap nedarves i generasjoner og skaper savn og sorg.

Monica Csango er kjent for mange som dommer i Kakekrigen - bakeprogrammet som har gått på FEM siden 2013.

Lørdag 21. oktober kommer Monica Csango til Tysværtunet kulturhus – møt henne i samtale med Fredrik Wandrup – litteraturanmelder og kommentator i Dagbladet.

Nina Lykke er forfatteren som har gjort stor suksess med boka» Nei og atter Nei»– et skarpt, morsomt og ubehagelig portrett av kjernefamiliens kår. Om ekteskap og utroskap, lykke og ulykke. Nei og atter nei er Nina Lykkes tredje bok. Den var på kortlisten til P2-lytternes romanpris 2016 og vant Ungdommens kritikerpris 2017.

De som vil treffe Nina Lykke når hun kommer til bLEST kan samtidig få sjansen til å besøke Espevik gamle skole der vertinnen, Marianne Losnegård, ønsker velkommen til bokbad søndag 22. oktober med kaffe, nybakte skoleboller og kanskje også et musikalsk innslag. Tysvær Bygdebladets journalist, Mona Terjesen er intervjuer.

Nina Lykke skal også bokbades av elever på Skeisvang videregående skole, mandag 23. oktober på dagtid.

 

Pedro Carmona-Alvarez har dessverre måtte melde avbud.

 

Per Halse: Teolog og tidligere rektor ved Høyskolen i Volda som også har skrevet biografi om Peter Hognestad. Hognestad var den første presten som hadde gudstjenester på nynorsk i Kristiania. I 1916 ble han biskop i Bjørgvin.

 

I Aksdal kyrkje, 21.oktober, holder Halse  foredraget: ”Bekkebrus og solsmil - Fornorsking av kyrkjespråket – med særleg vekt på Peter Hognestads innsats”.

Sissel Horndal er illustratør og forfatter og kommer til bLEST med bildeboka «Sølvmånen» som inspirert av den samiske eventyrverdenen. Boka er oversatt til sørsamisk, lulesamisk og nordsamisk og handler om en ung jente som blir overfalt av Stallo mens hun gjeter rein i fjellet. Sissel Horndal skal på skoleturné i Tysvær i hele uke 43. Turnéen er støttet av Sametinget.

Torbjørn Færøvik er cand. philol. med kinesisk historie som hovedfelt. Han har nær tretti års praksis som journalist, blant annet fra NRK, hvor han var utenriksmedarbeider fra 1991 til 1999. Han har gitt ut flere kritikerroste reiseskildringer og ungdomsbøker. Tre ganger har han mottatt Brageprisen; i 1999 for India - Stevnemøte med skjebnen og i 2003 for Kina - En reise på livets elv, og i 2012 for Maos rike - En lidelseshistorie. I 2006 ble han tildelt Cappelenprisen for sitt fremragende forfatterskap.

I 2009 utga han kritikerroste Midtens rike - En vandring i Kinas historie. Han seneste utgivelse er reiseboken Orientekspressen - en vårreise der han har fulgt verdens mest berømte togspor – fra London til Istanbul og videre til Samarkand.

Gå ikke glipp av Færøviks foredrag om Orientekspressen i Tysværtunet kulturhus, lørdag 21.oktober.

Forfatterens blogg http://blog.kinaforum.com/

Truls Horvei er forfatter og journalist nylig ut diktsamlingen «Fars stemme»– om forholdet far og sønn. Bokens jeg-person har som utgangspunkt en opplevelse av at faren gradvis mister biter av minnene sine på grunn av demens .Jeg-personen ledes ut på en minnereise til barndommen hvor forholdet til faren er sentralt.

Truls Horvei vil lese dikt fra «Fars stemme» når han kommer til Tysværtunet kulturhus, lørdag 21.oktober.

 

Vendela Kirsebom er en av Norges aller mest suksessfulle modeller, oppdaget som 13-åring med gjennombrudd som modell i Sports Illustrated i 1993. Siden da har hun reist verden rundt. Da Vendela Kirsebom deltok i Farmen Kjendis tidligere i år fikk publikum se en side av Vendela som få visste at fantes. Vendela ble svært populær blant det norske TV publikum. Sammen med journalisten og Haugesunds avis spaltist, Anne Gunn Halvorsen, gir Vendela ut boka Vendela- Alt jeg ikke har fortalt.

Vendela og Anne Gunn kommer til Tysværtunet kulturhus lørdag 21. oktober – dagen etter at boka lanseres på VB forlaget.

Yrsa Sigurðardóttir er en bestselgende og folkekjær islandsk krimforfatter som kommer til Tysvær og bLEST fredag 20.oktober. Hennes bøker er oversatt til flere enn 30 språk og høster stadig strålende kritikker. Thrilleren Jeg vet hvem du er ble nominert til Glassnøkkelen 2011, og våren 2015 ble Sigurðardóttir tildelt den høythengende britiske prisen Petrona Award for boka Dødsskipet. DNA er første bok i en ny serie om psykologen Frøya og politimannen Huldar fra krimdronningen, og boka ble kåret til den beste krimromanen på sagaøya i 2014.

Hør henne i samtale med Fredrik Wandrup – litteraturanmelder og kommentator i Dagbladet fredag 20. oktober i Tysværtunet kulturhus. Samtalen foregår på engelsk!

  Andre Håland er inspektør på Førre skole og kulturmenneske av profesjon og på fritid. Han er en habil programleder og skal ha flere oppdrag under bLEST. Lørdagen er han konferansier i Boden i Tysværtunet og  mandag 23. oktober bokbader han Jørgen Jæger i Hervik.
  Kari Nygaard og Irene Jacobsen fra Barbeinthagen, Kristin Halleland Thorsen (Rekved) ogTorunn Steinsland og Hanne A. Hjelmås fra Klompelompe kommer alle til KREATIV KVELD i Husflidslagets hus i Grinde mandag 23.oktober. Kan det bli bedre enn det?
  ÅPNINGER er et langsiktig samarbeid mellom kunstnerne Marie Bergby Handeland og Morten Liene, hvor de utvikler og utøver opplevelsesbaserte tjenester på festivaler. De  tilbyr en meny bestående av ulike tjenester publikum kan bestille når de måtte ønske gjennom festivalen. Her finner du nettsiden til Åpninger: http://åpninger.com/index.html
_
_
_